Ферида Чустовић
Mастер културолошкиња из Београда. Заменица председника Левице Србије. Има дугогодишње искуство из активног политичког деловања кроз кампање леве оријентације на темама: женски активизам, учешће жена у политици и борба против насиља над женама. Већ 30 година је професионално ангажована у предшколском образовном систему.

Александар Королија
Социолог из Београда. За политику почео активно да се интересује у раној младости док је на факултету уобличио своје политичке погледе. Није био страначки активан пре оснивања Левице Србије.

Станко Боснић
Члан председништва Левице Србије из Новог Сада и председник покрајинског одбора. Као студент продекан предводио студентске протесте 1992. и 1996. године. Поред политичког аганжмана бавио се и уређивањем новина у култури.

др Радивој Петровић
Члан Председништва Левице Србије из Шапца где је одборник у Скупштини града. Радио као доктор медицине у Дому здравља, а паралелно са тим је члан Градског савета за борбу трговине људима. Такође, активан је у спортским организацијама у свом граду као лекар.

Иван Мандић
Крушевљанин, бивши професионални одбојкаш а садашњи тренер. Активни учесник уличних протеста од 2000. године до данас. Политиком почео да се бави као лидер бивше незваничне организације „КШ Омладински фронт“. Члан Левице Србије од њеног оснивања.

Драган Петровић
Дипломирани географ, запослен у ОШ „Дубрава” у Књажевцу. Обављао функцију директора школе и био је члан општинског већа задужен за образовање. Члан Левице Србије од њеног оснивања.

Проф. др Јова Милорадић
Члан Председништва Левице Србије из Сремске Митровице. Пре него што је постао универзитетски професор бавио се низом послова у привреди. Објавио је 6 уџбеника и преко 30 научних радова.

Борко Стефановић
Оснивач и председник Левице Србије. Професионални дипломата и правник. Пре дипломатског ангажмана, радио у адвокатској канцеларији у Новом Саду. Кроз дипломатску активност се бавио одбраном државних интереса у вези са Косовом и Метохијом.

Драган Максимовић
Грађевински инжењер из Новог Сада. Још од факултетских дана ангажован у студентским организацијама. Председник градског одбора Левице Србије, чији је члан од њеног оснивања.

Мирјана Перишић
Професор музичке културе из Лесковца. Оснивач и хоровођа градског хора Viva Voce. У политици је активна од 2008. године као одборница локалне Скупштине у два мандата. Током тог периода залагала се за културу и социјална питања..

Синиша Анђелковић
Професор разредне наставе из Ћуприје. Као учитељ и директор школе трудиo се да унапреди наставне и материјалне услове. Учествовао у програмима Уједињених нација и Европске уније који имају за циљ побољшање образовног системa